Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 17:17

Συνάντηση του Δημάρχου Κώστα Λύρου με εκπροσώπους του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον Διοικητή Παναγιώτη Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Δημήτρη Τομαρά και μέλη του Διοικητικού συμβουλίου, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Σπύρο Κέκκελο και την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Α. Ακριβοπούλου, συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά σε ζητήματα που αφορούν την καλή λειτουργία  του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, με σημαντικότερο αυτό της άμεσης ανάγκης ενίσχυσης σε προσωπικό είτε ιατρικό είτε νοσηλευτικό, καθώς η επικείμενη συνταξιοδότηση εργαζομένων αναμένεται να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου εξέφρασε την πλήρη  στήριξή του στα αιτήματα στελέχωσης του νοσηλευτικού ιδρύματος, τονίζοντας παράλληλα πως η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας  είναι θέμα που αφορά όλους και πρέπει προς αυτή την κατεύθυνση να υπάρξει άμεση συνεργασία και συντονισμός ενεργειών.  Όπως είπε ο κ. Κώστας Λύρος το Νοσοκομείο Μεσολογγίου θα πρέπει να ανακτήσει την παλαιά δυναμικότητά του, καθώς υπήρξε ένα από την πληρέστερα περιφερειακά νοσηλευτικά ιδρύματα.  Ευχαρίστησε δε όλους,  καθώς -όπως είπε- παρά τα προβλήματα το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου Μεσολογγίου επιδεικνύει ιδιαίτερη ευσυνειδησία και αυξημένο αίσθημα φροντίδας προς τους πολίτες.

Διαβάστηκε 628 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.