Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 10:29

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στο Γυμνάσιο Καλυβίων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άλλαξε όψη το κτίριο του Γυμνασίου Καλυβίων μετά το εξωτερικό βάψιμο στις επιφάνειές του που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διάστημα, ενώ παράλληλα  κλαδεύτηκαν θάμνοι και δέντρα στο προαύλιο.

Συντηρήσεις και ελαιοχρωματισμοί που είχαν καιρό να γίνουν σε τέτοιο βαθμό στο σχολικό κτίριο, έγιναν σε λίγες μέρες με πρωτοβουλία του Γυμνασιάρχη κ. Ευστάθιου Πίτσα και την συνεργασία του Προέδρου της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρη Αναστασίου, καθώς και την συμβολή των υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου προέβη σε διορθωτικές παρεμβάσεις όπου απαιτούνταν σε χώρους του κτιρίου, ακολούθησε βάψιμο σε εξωτερικούς τοίχους και στους διαδρόμους, ενώ από τον Τομέα Πρασίνου, έγιναν κλαδέματα σε πεύκα και σε ψηλά δέντρα.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχαν γίνει εργασίες τοποθέτησης μόνωσης στην ταράτσα.

Απασχολήθηκαν εργάτες με οκτάμηνη απασχόληση από τον δήμο Αγρινίου, σε ορισμένες εργασίες συμμετείχαν και γονείς μαθητών, ενώ για την κάλυψη των εξόδων συντήρησης διατέθηκαν χρήματα από το ταμείο του σχολείου.

Αυτό που απομένει είναι να ¨προχωρήσει¨ όσο γίνεται πιο άμεσα από την πλευρά του Δήμου Αγρινίου, η χρηματοδότηση εγκατάστασης από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» αντικεραυνικής προστασίας στο κτίριο, προκειμένου να αποφεύγονται ζημιές από ακραία καιρικά φαινόμενα.

kalyvia.gr

Διαβάστηκε 851 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.