Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  9:06 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 09:39

Αγρίνιο: Αποδοχή για την χρηματοδότηση της «Αποπεράτωσης Δημοτικού Κτιρίου στην Τοπική Κοινότητα Ματαράγκας και μετατροπής του σε Πολιτιστικό Κέντρο»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην αποδοχή της χρηματοδότησης για την αξιοποίηση του δημοτικού  κτιρίου στη Ματαράγκα προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου κατά τη συνεδρίασή του.

Με  μελέτη  που εκπονήθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δ. Αγρινίου  εγκρίθηκε η  «Αποπεράτωση  Δημοτικού Κτιρίου  στην Τοπική Κοινότητα Ματαράγκας και η μετατροπή του σε Πολιτιστικό Κέντρο».

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 450.000,00 ευρώ το οποίο εντάχθηκε στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της «ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ».

«Εκμεταλλευόμαστε όλες τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που μας δίνονται προκειμένου να προχωρούμε σε σημαντικά έργα για τον Δήμο μας. Η ανάδειξη της νέας δυναμικής ταυτότητας του Αγρινίου περνά μέσα  από την ενίσχυση  και των υποδομών του πολιτισμού.

Διαχρονική φιλοδοξία μας είναι η στήριξη όλων των φορέων του πολιτισμού και κυρίως η αναβάθμιση  κτιρίων όπως γίνεται στην Ματαράγκα» τόνισε χαρακτηριστικά ο  Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου. 

Διαβάστηκε 726 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.