Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 20:54

Χριστίνα Σταρακά: Να δοθεί το όνομα του Γιώργου Πιστιόλα σε οδό του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρόταση ονοματοδοσίας οδού της πόλης στη μνήμη του Γιώργου Πιστιόλα που απεβίωσε πρόσφατα κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο η επικεφαλής της παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς», Χριστίνα Σταρακά.

Στην εισήγησή της η Χριστίνα Σταρακά αφού έκανε αναφορά στο βίο του Γιώργου Πιστιόλα τόνισε : «Ως ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης, το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε ως Δημοτικό Συμβούλιο είναι η ονοματοδοσία οδού της πόλης στη μνήμη ενός ξεχωριστού ανθρώπου και διακεκριμένου επιχειρηματία, με έντονη κοινωνική και επιμελητηριακή δράση, όπως ο Γιώργος Πιστιόλας».

Σε δήλωση της η Χριστίνα Σταρακά αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος  Πιστιόλας άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην τοπική οικονομία. Πρωτοπόρος στην εποχή του, δημιούργησε με τα αδέρφια του το εργοστάσιο τυποποίησης ρυζιού κι όντας επιχειρηματίας του ήθους και της σκληρής δουλειάς, με γνώμονα την καινοτομία και την ποιότητα, έκανε τα προϊόντα της εταιρείας Agrino να κατακτήσουν την ελληνική αγορά.
Πέρα όμως από την επιχειρηματική δραστηριότητα ο Γιώργος Πιστιόλας είχε έντονη κοινωνική αλλά και επιμελητηριακή δράση, αφού υπηρέτησε με ζήλο , ξεχωριστή αφοσίωση και επιτυχία, από τη θέση του προέδρου το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας
»

Διαβάστηκε 984 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.