Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:56 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 17:20

Σεμινάριο Αυτογνωσίας και πνευματικής Αφύπνισης στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου το επόμενο μάθημα του σεμιναρίου

Συνεχίζονται τα μαθήματα του Σεμιναρίου Αυτογνωσίας και πνευματικής Αφύπνισης, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, στις 18:30, στον ημιώροφο του ξενοδοχείου Imperial, στο Αγρίνιο. Θ’ αναπτυχθεί το 3ο και το 4ο μάθημα την Τετάρτη και κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα. Με αυτά τα μαθήματα θα κλείσει οριστικά για νέα άτομα αυτό το γκρουπ.

«Τα σεμινάρια θα συνεχιστούν με άτομα που θέλουν πραγματικά να γνωρίσουν τον Εαυτό τους και ν’ αναπτύξουν τις εσωτερικές Δυνάμεις που βρίσκονται μέσα μας και δεν το γνωρίζουμε» λένε οι διοργανωτές και υπογραμμίζουν ότι τα μαθήματα «στοχεύουν στην καλλιέργεια ηθικών αξιών και στην Αφύπνιση της Συνείδησης, χωρίς καμία διάκριση, για μια ριζική εσωτερική αλλαγή, που θα μας οδηγήσει στην αυτογνωσία.

Η Γνώση δεν αναπτύσσεται μέσα μας με τον διανοητικισμό ή την συλλογή πληροφοριών. Η άμεση εμπειρία της πραγματικότητας είναι αυτή που μας αποκαλύπτει την απόκρυφη αλήθεια για τον Εαυτό μας και μας δίνει απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα: Ποιοι είμαστε; Από που προερχόμαστε: Γιατί ζούμε: Που πάμε: Ποιος είναι ο προορισμός μας».

Το σεμινάριο αποτελείται από μια ενότητα 22 μαθημάτων συνολικά. Εκτός του θεωρητικού μέρους περιλαμβάνεται μια σειρά από καθοδηγούμενες πρακτικές.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6987868887 και 6947808784.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 936 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.