Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:05 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 16:58

Warriors: Συγκέντρωση σχολικών ειδών και τροφίμων για τα παιδιά του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κίνηση υποστήριξης απο τον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναιτωλικού "Warriors" προς τους μαθητές του 1ου Ειδικού Δημοτικού σχολείου Αγρινίου.

Η αναρτησή τους στο Facebook:

Όλοι σύνδεσμο Τετάρτη και Παρασκευή στις 20:00. Μπροστά μας έχουμε έναν καθοριστικό αγώνα και απαιτείται συσπείρωση και μαζική παρουσία.

Ο σύνδεσμός μας πέρα από την αγάπη και την λατρεία για τον Παναιτωλικό μας, αναλαμβάνει δράση υποστήριξης της προσπάθειας των εκπαιδευτικών και των μαθητών του 1ου Ειδικού Δημοτικού σχολείου Αγρινίου.
Γι' αυτό λοιπόν καλούμε τις ίδιες ημέρες όλο τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια αυτή και να προσφέρει είτε οικονομικά με σκοπό την αγορά γραφικής ύλης, εποπτικού υλικού και παιχνιδιών, είτε συνεισφέροντας τρόφιμα για την στήριξη των οικογενειών των μαθητών.

Η συγκέντρωση των αγαθών για τους μικρούς μας ήρωες θα πραγματοποιηθεί τις προαναφερθείσες ημέρες μέχρι και την επόμενη Τετάρτη 6/11 στον σύνδεσμο μας (Καραϊσκάκη 9) κατά τη διάρκεια που ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός.

Στεκόμαστε με αλληλεγγύη και σεβασμό στο πλάι των ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες!

Διαβάστηκε 1242 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.