Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  1:13 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 14:35

Συνάντηση του Δημάρχου Κώστα Λύρου με την Βυρωνική Εταιρεία Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με την Πρόεδρο Ροδάνθη Φλώρου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Βυρωνικής Εταιρείας Ι.Π. Μεσολογγίου συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί με συλλόγους και φορείς οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο Δήμο.

Ο κ. Κώστας Λύρος ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους της Βυρωνικής Εταιρείας, για θέματα που αφορούν πολιτιστικές δράσεις και πρωτοβουλίες. Όπως είπε,  για τον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ο Πολιτισμός αποτελεί ένα κορυφαίο κεφάλαιο για το οποίο η δημοτική αρχή επιθυμεί την συνεργασία κι επικοινωνία με κάθε φορέα που αναπτύσσει αντίστοιχη δραστηριότητα. Τόνισε δε πως «..ο συντονισμός όλων μπορεί να συνεισφέρει θετικά αναβαθμίζοντας τις πολιτισμικές δραστηριότητες και προσφέροντας μέγιστες υπηρεσίες στον τόπο μας».  Στην συνάντηση παρευρέθηκε επίσης η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου Παρασκευή Πετρονικολού – Μπαλτά.

Διαβάστηκε 724 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.