Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:04 μμ
 
wm small
Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 21:06

Δημιουργήθηκε ο πολιτιστικός σύλλογος κάμπου Αμφιλοχίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγαπητοί φίλοι και συγχωριανοί με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από τις 15 Οκτωβρίου 2019 η ειρηνοδίκης Βάλτου ενέκρινε την αναγνώριση του σωματείου μας με την επωνυμία «Πολιτιστικός σύλλογος κάμπου Αμφιλοχίας»
που έχει έδρα στο τοπικό διαμέρισμα του κάμπου Αμπελακίου της Δημοτικής ενότητας Αμφιλοχίας.

Σκοπός του συλλόγου μας είναι,η πολιτιστική πνευματική κοινωνική και περιβαντολογική ανάπτυξη του τόπου μας καθώς και η προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς με την διάσωση διατήρηση και προβολή των ιστορικών στοιχείων των εθίμων των παραδόσεων και συνολικά όλων των στοιχείων πολιτιστικής μνήμης τέλος η διεκδίκηση με υποστήριξη με κάθε νόμιμο τρόπο των συμφερόντων του συλλόγου μας θέλουμε.

Να ευχαριστήσουμε όλους τους συγχωριανούς και φίλους που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια για την δημιουργία του συλλόγου και να υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για το καλό όλων η συμμετοχή όλων των συγχωριανών είναι ευπρόσδεκτη και απαραίτητη για την επιτυχία του συλλόγου μας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1120 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.