Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:02 πμ
 
wm small
Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 21:04

Το πλάνο για 2+3 προκηρύξεις μονίμων με ΑΣΕΠ (4.539 νέες θέσεις)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η σειρά έκδοσης – Προσλήψεις σε δήμους, υπουργεία, ΚΕΠ και «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ξεκαθαρίζει πλέον το τοπίο ως προς τη σειρά έκδοσης των νέων μεγάλων διαγωνισμών. Το επόμενο διάστημα κι έως το τέλος του έτους, το ΑΣΕΠ θα δημοσιοποιήσει πολλές και σημαντικές προκηρύξεις:

(1) Θεωρείται -περίπου- βέβαιο ότι η αρχή θα γίνει με τον διαγωνισμό των 317 μονίμων στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας.

(2) Αμέσως μετά θ’ ακολουθήσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Θα εκδοθεί προκήρυξη για την πρόσληψη 167 μονίμων υπαλλήλων.

(3) 153 (ή 160) στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ): Πρόκειται για αίτημα το οποίο, ήδη, έχει επεξεργαστεί από το ΑΣΕΠ. Δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι ο 3ος κατά σειρά διαγωνισμός. Βρίσκεται, όμως, ψηλά.

(4) Δήμοι (1.000 και πλέον μόνιμες θέσεις): Θέμα χρόνου είναι, (ημερών), η ολοκλήρωση της επεξεργασίας των αιτημάτων που αποστέλλουν στο υπ. Εσωτερικών δήμοι και ΔΕΥΑ. Αυτό είναι και το τελευταίο… εμπόδιο πριν από την έκδοση.

(5) 2.900 μόνιμοι (Βοήθεια στο Σπίτι): Προκήρυξη – γίγας που λύνει οριστικά το πρόβλημα των ελλείψεων σε προσωπικό του εν λόγω προγράμματος. Μπορεί να είναι και η 3η κατά σειρά προκήρυξη που θα εκδοθεί μετά τους 317 και τους 167.

Ο χρόνος έκδοσης μιας προκήρυξης αποτελεί συνάρτηση πολλών παραγόντων: Αν είναι πλήρες το προσχέδιο που αποστέλλουν οι φορείς στο ΑΣΕΠ, αν υπάρχουν (ή δεν υπάρχουν) πολλές συνεννοήσεις μεταξύ φορέων και αρμόδιας Ανεξάρτητης Αρχής, πόσες ειδικότητες περιλαμβάνει μια προκήρυξη, τι νομική στοιχειοθέτηση της ειδικής εμπειρίας απαιτείται (όπου προβλέπεται), πιστώσεις κλπ.

ΠΗΓΗ

Διαβάστηκε 2899 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία