Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:27 πμ
 
wm small
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 20:25

Η διακριθείσα σε παγκόσμιο φεστιβάλ κομμωτικής, Αγρινιώτισσα Hair Stylist Δήμητρα Τσαμπά στο AgrinioBestOf.gr

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρόσφατα διαβάσαμε με χαρά την είδηση ότι Αγρινιώτισσα συμμετείχε σε παγκόσμιο φεστιβάλ κομμωτικής στην Αττάλεια της Τουρκίας και απέσπασε το 1ο βραβείο στο «ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ». Φυσικά το να κερδίζει παγκόσμια διάκριση μια συμπατριωτισσά μας είναι πολύ ευχάριστο και σημαντικό γεγονός. Για τον λόγο αυτό το AgrinioBestOf.gr και η Χρύσα Σπαή βρέθηκαν και μίλησαν με την ίδια για τους αναγνώστες μας.

dimtsaba 10

dimtsaba 15

Η Δήμητρα Τσαμπά ολοκλήρωσε τις σπουδές κομμωτικής στις σχολές του ΟΑΕΔ Αγρινίου και ασχολείται με το αντικείμενο επαγγελματικά τα τελευταία είκοσι χρόνια. Κατέχει επίσης την πιστοποίηση εκπαιδευτών ενηλίκων και ως εκπαιδεύτρια διδάσκει στις σχολές τα μαθήματα της ειδικότητας της κομμωτικής τέχνης.

dimtsaba 13

Η ίδια μας δήλωσε: « Στην Αττάλεια της Τουρκίας πραγματοποιήθηκε το παγκόσμιο φεστιβάλ κομμωτικής για το 2019 στον οποίο συμμετείχαν πολλές  χώρες. Διαγωνίστηκα στην κατηγορία "χτένισμα φαντασίας" και απέσπασα το πρώτο βραβείο, το όποιο το αφιερώνω στον γιο μου Κωνσταντίνο, στην αδερφή μου και στην μητέρα μου γιατί όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Επίσης το αφιερώνω στην προπονήτρια μου την κα Γιώτα Ζαφειροπούλου που με παρότρυνε  να λάβουμε μέρος στον διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ και την ευχαριστώ πολύ για αυτό. Η Ελληνική ομάδα είμασταν πολύ δεμένοι και υποστήριζε ο ένας τον άλλον. Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεχθήκαμε το θερμό χειροκρότημα και από τους Τούρκους, και νιώσαμε περήφανοι για δυο λόγους: ο πρώτος λόγος, γιατί ακούστηκε ο Εθνικός μας ύμνος κ ο δεύτερος γιατί τελικά η κομμωτική τέχνη δεν έχει σύνορα κ ενώνει τους λαούς. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα κ συγκλονιστική  εμπειρία γεμάτη από νέες γνώσεις, μέσω των σεμιναρίων κ των διαγωνισμών.

dimtsaba 13

Είμαι περήφανη που ζω στο Αγρίνιο  κ αυτό το φεστιβάλ, έδωσε την δυνατότητα να ακουστεί η πόλη μου κ η Ελλάδα εκτός συνόρων.  Έχοντας  πάρει τόση αγάπη από τον κόσμο,  τους πελάτες κ τους μαθητές μου δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο, παρά μόνο, ένα τεράστιο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.

dimtsaba 07

Διακρίθηκα επίσης στον πανελλήνιο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε  στο κλειστό του Taekwondo με το 2ο βραβείο καθώς και στο φεστιβάλ κομμωτικής στην Πάτρα με την 2η διάκριση στο νυφικό χτένισμα. Οι βραβεύσεις είναι αποτέλεσμα της αγάπης μου για δημιουργία.

dimtsaba 08

Θα συνεχίσω να λαμβάνω μέρος σε διαγωνισμούς και να στηρίζω κάθε προσπάθεια. Πρέπει να επισημάνω ότι δεν θεωρώ ότι είμαστε κομμωτές με την απλή έννοια της λέξης αλλά «καλλιτέχνες». Η καλλιτεχνία θέλει αγάπη και πάθος. Για  να δημιουργήσεις ένα χτένισμα θέλει πάθος, μεράκι, φαντασία κ  η ανταμοιβή μου ως κομμώτρια-καλλιτέχνης είναι «οι πελάτες με χαμόγελο». Η μόδα πρέπει να ταιριάζει ανάλογα με την προσωπικότητα του πελάτη κ το στυλ που έχει, γι΄ αυτό πρέπει να είμαστε πάντα σε εγρήγορση στις νέες τεχνικές εφαρμογές.

dimtsaba 09

Σύντομα θα ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη του κοινού παρουσιάζοντας  μια εκδήλωση με χτενίσματα  κ την νέα τάση της μόδας. Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλους τους αναγνώστες.

dimtsaba 12

με το βραβείο που κέρδισε επάξια στην Αττάλεια της Τουρκίας

dimtsaba 14

με συνεργάτες στην επιχειρησή της

dimtsaba 16

τα συγχαρητήρια απο την Χρύσα Σπαή

στην συνέχεια μπορείτε να δείτε μερικές "καλλιτεχνικές δημιουργίες" της Δήμητρα Τσαμπά

dimtsaba 02

dimtsaba 03

dimtsaba 04

dimtsaba 05

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOF.gr

και βίντεο απο την διοργάνωση της Αττάλειας

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 10418 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 23:45
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033