Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:54 πμ
 
wm small
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 12:53

Η μεγάλη ευκαιρία της Νάπολι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει στο Bet-hoven ο Λάμπρος Λυριτζής

Η Serie B και η μεγάλη ανατροπή της Πρέστον έφεραν κέρδος χθες στην στήλη. Κέρδος που θα ήταν μεγαλύτερο αν η Έβερτον είχε κρατήσει έστω την ισοπαλία στην έδρα της Μπράιτον και ενώ προηγήθηκε 2-1 στο 74ο λεπτό! Για την Ίντερ δεν μπορώ πραγματικά να το εξηγήσω πως άφησε βαθμούς απέναντι σε μία ελλειπή Πάρμα και ενώ ήξερε ότι η Γιουβέντους είχε γκελάρει στο Βία ντελ Μάρε…

Οι δύο λοιπόν χθεσινές ισοπαλίες των Γιουβέντους και Ίντερ δίνουν την ευκαιρία σήμερα στις Αταλάντα και Νάπολι να πλησιάσουν στην πρώτη δυάδα. Στα ίδια επίπεδα άσος της Ντέα και το διπλό των «παρτενοπέι» αλλά θα κάνω παιχνίδι με την ομάδα του Αντσελότι.

Η Νάπολι πανηγύρισε σημαντικό διπλό επί της Ζάλτσμπουργκ μεσοβδόμαδα, αποτέλεσμα που την φέρνει πολύ κοντά στην πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μέρτενς ξεπέρασε τον Μαραντόνα στα γκολ με την φανέλα του ιταλικού συλλόγου και αποδεικνύει συνεχώς πως φέτος είναι η χρονιά του. Μπήκε ως αλλαγή και ο σκόραρε και ο Ινσίνιε, ο οποίος αποδέχθηκε την κριτική που του έγινε το προηγούμενο διάστημα από τον πρόεδρο και τον προπονητή του. Έχει κάποιες απουσίες στα μετόπισθεν σήμερα αλλά η ΣΠΑΛ παρουσιάζεται ευάλωτη αμυντικά από το ξεκίνημα της σεζόν και μόνο αν η Νάπολι της το επιτρέψει, θα είναι σε θέση να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα.

Μάθετε εδώ τα πάντα για το Stoiximan Casino

Θα ανεβάσω λίγο την απόδοση στο διπλό με το ασιατικό χάντικαπ -1 αλλά επιμένω πως και το απλό διπλό είναι για…all in!

«Νοσοκομείο» η Ρόμα τις τελευταίες εβδομάδες, με τον Πάουλο Φονσέκα να σηκώνει τα χέρια ψηλά και να δηλώνει πως δεν έχει ξαναδεί κάτι ανάλογο στην καριέρα του. Πολλές και σημαντικές απουσίες για τους «τζαλορόσι» και συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια. Η ενδεκάδα θα είναι δυνατή κόντρα στην Ρόμα αλλά οι ίδιοι παίκτες αγωνίστηκαν την περασμένη εβδομάδα αλλά και την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ, την ίδια ώρα που η Μίλαν είναι φρέσκια και σε νέα εποχή με τον Πιόλι στον πάγκο της. Υπάρχει αξία στην διπλή ευκαιρία των ροσονέρι.

Δυνατή αναμέτρηση σήμερα στο Άνφιλντ. Η Λίβερπουλ μετά την ισοπαλία στο Ολντ Τράφορντ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να φτάσει τους 28 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές, επίδοση που βάσει στατιστικής δίνει και τον τίτλο στην συνέχεια. Η Τότεναμ ξέσπασε πάνω στον Ερυθρό Αστέρα για το Τσάμπιονς Λιγκ και καλείται να πατήσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στην Πρέμιερ Λιγκ. Μοιάζει εύκολο το αμφίσκορο...

Διαβάστηκε 1426 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.