Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:13 μμ
 
wm small
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 21:32

Στοίχημα η συμμετοχή του Δήμου Αγρινίου στην έκθεση «PHILOXENIA»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο φουλ οι προετοιμασίες

Οι στόχοι της δημοτικής αρχής Αγρινίου, για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της περιοχής, από τον αντιδήμαρχο, Σπύρο Φλώρο

Μεγάλο στοίχημα αποτελεί για το Δήμο Αγρινίου, η συμμετοχή του με το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην έκθεση «PHILOXENIA», η οποία θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, από 8 έως 10 Νοεμβρίου.

Για τη συμμετοχή του Δήμου, στην κορυφαία αυτή έκθεση, μίλησε στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» με τον Νίκο Αγγελόπουλο, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σπύρος Φλώρος, αναφερόμενος στα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο Δήμος, από τόσο μεγάλες εκθέσεις.

O Aντιδήμαρχος Σπύρος Φλώρος

«Είναι ίσως το πρώτο στοίχημα για το Δήμο μας και την ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος, η συμμετοχή μας στην κορυφαία ίσως έκθεση «PHILOXENIA». Στο παρελθόν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας, δεν αναδείχθηκαν όπως θα έπρεπε. Από την πλευρά μας κάνουμε άνοιγμα στους επιχειρηματίες ώστε να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό ενώ χαιρόμαστε ιδιαίτερα και για τη μεγάλη συμμετοχή εθελοντών στην προσπάθειά μας. Ο επιχειρηματίας είναι αυτός που μπορεί και πρέπει να βγει μπροστά για να πουλήσει το προϊόν του. Ο Δήμος δεν πουλάει αλλά είμαστε εδώ για να σχεδιάσουμε, να βάλουμε πλάνο και να συνδράμουμε τους επιχειρηματίες για τη συμμετοχή τους στις εκθέσεις. Στόχος μας είναι του χρόνου ο Δήμος Αγρινίου, να λάβει μέρος αυτόνομα στην «PHILOXENIA» μαζί με τους επιχειρηματίες της πόλης μας.

Παράλληλα, ο κ. Φλώρος έστειλε και ενωτικό μήνυμα προς τις υπόλοιπες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «η τουριστική προβολή και ανάπτυξη δεν πρέπει να αποτελούν σημαία στείρας αντιπολίτευσης. Σε αυτούς τους τομείς δεν υπάρχουν τέτοια περιθώρια. Θα πρέπει να βαδίσουμε στοχευμένα όλοι μαζί».

Νίκος Αγγελόπουλος – εφημερίδα «Συνείδηση» 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1010 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.