Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 18:04

Μήνυμα Δημάρχου Μεσολογγίου σε μεγαλομετόχους: «Επενδύστε επιτέλους στη Μαρίνα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απόλυτα συνεπής  με τις εξαγγελίες του σχετικά με την προάσπιση των συμφερόντων του Δημοτικού   Λιμενικού  Ταμείου Μεσολογγίου ο  δήμαρχός Μεσολογγίου Κώστας Λύρος (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)  κατά τη διάρκεια της χθεσινής «μαραθώνιας» ΓΣ τω μετόχων της «Μαρίνας Μεσολογγίου Α.Ε» πέτυχε – για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δικαστικών διενέξεων – να βάλλει του δύο μεγαλομέτοχους  της εταιρίας (J. Mennen και Γ. Αγγελόπουλος)  στα τραπέζι των  διαπραγματεύσεων,   προκειμένου να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για την εταιρία.

Σύμφωνα, με   πληροφορίες του MessolonghiNewsο κ. Λύρος ξεκαθάρισε σαφώς ότι δεν τάσσεται με  κανένα από τους δύο επιχειρηματίες, αλλά αποκλειστικά και μόνο με τα συμφέροντα του Δημοτικού  Λιμενικού Ταμείου.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο δήμαρχος και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μεσολογγίου ζήτησε και πέτυχε να οριστεί ορκωτός ελεγκτής  που θα διεξάγει έλεγχο στα οικονομικά της εταιρείας,  αφού οι οικονομικές καταστάσεις που δημοσιεύτηκαν από αυτήν  καταδεικνύουν ότι η εταιρεία ουσιαστικά είναι «χρεοκοπημένη».

Ο κ. Λύρος τόνισε δε, ότι μόνο με αύξηση του μετοχικού  κεφαλαίου με υποχρεωτική  δέσμευση και συμμετοχή  και των δύο μεγαλομέτόχων ή τρίτου   είναι βιώσιμη η επιχείρηση.

Κατά συνέπεια, ο δήμαρχος Μεσολογγίου  ουσιαστικά κάλεσε τους μεγαλομετόχους  να αφήσουν τα δικαστήρια  και τις αλληλοκατηγορίες και αν έχουν όπως ισχυρίζονται τα χρήματα και την βούληση να επενδύσουν, επιτέλους να τα «ρίξουν» στην εταιρία.

Επομένως, γίνεται σαφές ότι ο κ. Λύρος έχει «στριμώξει για τα καλά» τους δύο μεγαλομετόχους της «Μαρίνα Μεσολογγίου Α.Ε.»  στην κατεύθυνση της τήρησης των συμβατικών τους υποχρεώσεων, χωρίς τους αστερίσκους και τις υπεκφυγές του παρελθόντος και της όποιας πιθανής κάλυψης είχαν από τις διοικήσεις του Λιμενικού Ταμείου.

Πηγή: messolonghinews.blogspot.com

Διαβάστηκε 862 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.