Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  7:45 μμ
 
wm small
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 12:46

Λιμενικό: Πότε τα αποτελέσματα για σημαιοφόρους, λιμενοφύλακες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη φάση της επεξεργασίας βρίσκονται ακόμη οι αιτήσεις των υποψηφίων για την πρόσληψη σημαιοφόρων και λιμενοφυλάκων στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Το workenter επικοινώνησε τόσο με το γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής όσο και με τον εκπρόσωπο Τύπου του Λιμενικού, πλοίαρχο κ. Νίκο Λαγκαδιανό.

Κοινή συνισταμένη των δύο πηγών είναι το ότι δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη σαφές χρονοδιάγραμμα για την έκδοση αποτελεσμάτων.

Πάντως, η διαδικασία που θα ακολουθηθεί στο Λιμενικό θα προσιδιάζει με αυτήν που ακολούθησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την πρόσληψη των 1.500 Ειδικών Φρουρών.

Δηλαδή, θα εκδοθεί σε πρώτη φάση πίνακας με τους πληρούντες τα προσόντα (ικανοί), θα ακολουθήσουν οι υγειονομικές εξετάσεις και οι αθλητικές δοκιμασίες και αμέσως μετά θα προκύψουν οι οριστικοί πίνακες.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, υπάρχει η πληροφορία ότι οι σημαιοφόροι θα περάσουν αθλητικές δοκιμασίες τον Δεκέμβριο και οι λιμενοφύλακες το Φεβρουάριο.

workenter.gr

Διαβάστηκε 3044 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία