Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:14 μμ
 
wm small
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 00:02

Γιώργος Καραμητσόπουλος: Η «επανάσταση» του αυτονόητου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πριν από 7 μήνες περίπου η «Συμμαχία Πολιτών» με ανακοίνωση στον τοπικό τύπο με τίτλο «Η γέφυρα της Αβώρανης σε κίνδυνο» και παρέμβαση σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας είχε αναδείξει με όση δύναμη μπορούσε το σοβαρό πρόβλημα της γέφυρας της Αβώρανης.

Για αυτό είναι φυσιολογικό να αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση που η νέα Περιφερειακή Αρχή αμέσως μόλις ανέλαβε ασχολήθηκε με την αποκατάσταση των ζημιών στα πέλματα της γέφυρας, με τις εργασίες να ολοκληρώνονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Το πριν και το μετά φαίνονται ολοκάθαρα στις παρακάτω φωτογραφίες από τον φακό του ακούραστου Γιάννη Γιαννακόπουλου που προσέφερε σημαντική βοήθεια στο θέμα.

Τα εύσημα ανήκουν στον νέο Περιφερειάρχη και τους συνεργάτες του. Ευχόμαστε από καρδιάς για το καλό της περιοχής μας να ισχύει ότι «η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί».

Η αποκατάσταση των ζημιών στα πέλματα της γέφυρας ώστε να γίνεται με ασφάλεια η διέλευση από οχήματα και πεζούς θα ήταν κάτι αυτονόητο που δεν θα έπρεπε να τύχει ιδιαίτερης αναφοράς αν δεν βρισκόμασταν στην Ελλάδα και την Αιτωλοακαρνανία. Όταν όμως το αυτονόητο παραμένει ζητούμενο, έστω και αν ήταν αίτημα της κοινωνίας για χρόνια και βρίσκει τη λύση του τότε ναι είναι άξιο αναφοράς.

Όπως άξια αναφοράς θα είναι όταν ολοκληρωθούν δεκάδες απολύτως απαραίτητα για την κοινωνία έργα που θα έπρεπε να ήταν έτοιμα χθες αλλά περιμένουν καρτερικά την υλοποίηση τους.

Ίσως τελικά μια «επανάσταση» του αυτονόητου για τις ανάγκες της κοινωνίας να είναι η μόνη «επανάσταση» που έχουμε ανάγκη σήμερα.

 

Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου

Επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών»

 

 

Γέφυρα της Αβώρανης πριν

gefira avoranis prin

Γέφυρα της Αβώρανης μετά

gefira avoranis meta

Διαβάστηκε 5438 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα