Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:50 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 17:47

ΟΑΕΔ: Αποτελέσματα για τις επιταγές θεάματος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναρτήθηκαν οι πίνακες

Αναρτήθηκαν τα οριστικά Μητρώα Δικαιούχων και Παρόχων και οι οριστικοί Πίνακες Αποκλειομένων, στο πλαίσιο του Προγράμματος Χορήγησης Επιταγών Θεάματος Χειμερινής Περιόδου 2019-2020.

Οι δικαιούχοι, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς πρόσβασης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ, εισέρχονται στην επιλογή με την ένδειξη «αιτήσεις», όπου απεικονίζονται οι επιταγές τους και το Μητρώο Παρόχων Θεατρικών Επιχειρήσεων με τις προσφερόμενες παραστάσεις.

Στη συνέχεια επιλέγουν την παράσταση που επιθυμούν και εκτυπώνουν τις επιταγές. Για ωφελούμενα παιδιά ηλικίας 3-10 ετών μπορεί να επιλεγεί μόνο παιδική σκηνή. Η επιλογή τους, αφού οριστικοποιηθεί, δεν είναι δυνατόν να αλλάξει.

Η επιταγή εξασφαλίζει την παρακολούθηση της παράστασης σε θέση πλατείας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση εκ μέρους των δικαιούχων. Η κράτηση γίνεται με απευθείας επικοινωνία με τους παρόχους των θεατρικών επιχειρήσεων του Μητρώου, οι οποίοι μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και των στοιχείων που θα τους δώσει ο δικαιούχος επιβεβαιώνουν την ύπαρξη επιταγής για τη συγκεκριμένη παράσταση. Για την ενεργοποίηση της επιταγής και την παρακολούθηση της παράστασης οι δικαιούχοι οφείλουν να προσκομίζουν την επιταγή τους στα ταμεία των θεάτρων και να την προσυπογράφουν.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Επιταγές Θεάματος και την ενεργοποίησή τους μπορούν ν’ αναζητηθούν στη Δημόσια Πρόσκληση (σελ. 19) και στις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr).

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 913 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.