Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:56 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 17:12

Κάστρο: «Ο Άρης είναι το φαβορί αλλά ο Παναιτωλικός έχει καλούς παίκτες»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Άρη, μίλησε ο πρώην -πλέον- προπονητής των Αγρινιωτών, Λουίς Κάστρο, χρίζοντας ως φαβορί τους «κιτρινόμαυρους».

Για την αποχώρηση του από τον Παναιτωλικό: «Ήταν ένα νέο πρότζεκτ, μια νέα ομάδα και χρειαζόταν χρόνος. Στην Ελλάδα όμως δεν υπάρχει χρόνος».

Για το ματς Άρης – Παναιτωλικός: «Ο Άρης είναι το φαβορί αλλά ο Παναιτωλικός έχει καλούς παίκτες. Θα εμφανιστεί καλύτερος και πιο δυνατός καθώς επιστρέφουν κάποιοι τραυματίες. Ο Άρης διαθέτει παίκτες που κάνουν τη διαφορά όπως ο Φετφατζίδης, ο οποίος ξεχωρίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τη μάχη του Πρωταθλήματος: «Δύσκολη ερώτηση. Ο Ολυμπιακός πολύ καλή ομάδα παίζει καλά αλλά έχει και το Champions League. Δεν πήρε και το πρωτάθλημα πέρυσι. Σημαντικό ότι κράτησε τον ίδιο προπονητή για δεύτερη χρονιά. Ο ΠΑΟΚ είναι εξίσου μια καλή ομάδα. Επέστρεψε και ο Βιεϊρίνια που θα βοηθήσει να ανεβεί η ψυχολογία. Νομίζω θα είναι μονομαχία αυτών των δύο αλλά μακάρι να υπάρξουν και άλλες ομάδες».

Πηγή: Metropolis 95,5, sdna.gr

Διαβάστηκε 1129 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.