Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 14:15

Έρευνα Γυναικών Επιχειρηματιών. Ερωτηματολόγιο για επιχειρήσεις που διευθύνονται από γυναίκες και / ή γυναίκες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει της γυναίκες επιχειρηματίες μέλη του ότι ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) της προσκαλεί να συμμετάσχουν στην έρευνα που διεξάγεται από το Δίκτυο Γυναικών Ευρωεπιμελητηρίου (Eurochambres Women Network) και αφορά τις Γυναίκες Επιχειρηματίες. 

Η έρευνα είναι ηλεκτρονική και διεξάγεται υπό τη μορφή ερωτηματολογίου, το οποίο είναι διαθέσιμο στα Ελληνικά στον σύνδεσμο: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Στόχος της έρευνας είναι να γίνουν κατανοητές οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στις επιχειρήσεις. Απευθύνεται σε γυναίκες-διευθυντές, γυναίκες που έχουν ηγετικές θέσεις σε επιχειρήσεις και γυναίκες επιχειρηματίες. 

Σας παρακαλούν να διαθέσετε 5' λεπτά από το χρόνο σας και να βοηθήσετε στην έρευνα δίνοντας ειλικρινείς απαντήσεις στα ερωτήματα που εμπεριέχονται σχετικά με την επαγγελματική σας δραστηριότητα. 

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και θα τηρηθεί πλήρης εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα όλων των πληροφοριών που παρέχετε. 

Η προθεσμία ολοκλήρωσης της έρευνας είναι η 30η Νοεμβρίου 2019. 

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή και το χρόνο σας. 

Διαβάστηκε 723 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.