Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  9:54 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 17:07

Συνάντηση του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρου με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με το Προεδρείο και μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, παραλαμβάνοντας το σχετικό με τις πρόσφατες απεργιακές κινητοποιήσεις ψήφισμα της ΠΟΕ – ΟΤΑ αλλά  και τα τοπικά αιτήματα.

Ο κ. Κώστας Λύρος δήλωσε υπέρ της μόνιμης εργασίας, αναγνωρίζοντας το δίκαιο των κινητοποιήσεων αλλά παράλληλα  το δικαίωμα των πολιτών στην ομαλή λειτουργία της καθημερινότητάς τους και την διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Όπως είπε, ο Δήμος  στηρίζει στην πράξη κι όχι στα λόγια τους εργαζομένους του, τους οποίους εμπιστεύεται και συγχαίρει για την ευσυνειδησία τους, ειδικά σε κρίσιμες στιγμές. Ταυτόχρονα, η δημοτική αρχή εκμεταλλευόμενη πλήρως τις δυνατότητες που της παρέχονται, πρόκειται να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες ανανέωσης του μηχανοκίνητου εξοπλισμού της καθαριότητας, παρέχοντας ασφάλεια στους εργαζομένους του τομέα κι αποτελεσματικότητα στο έργο τους. Επεσήμανε δε, πως η γενική έλλειψη μόνιμου προσωπικού στους Δήμους, προκαλεί πολλές φορές σοβαρά προβλήματα για τα οποία απαιτείται πολιτική βούληση για την αντιμετώπισή τους.

Διαβάστηκε 757 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.