Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:51 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 12:23

Παναιτωλικός: Ας συνεχιστεί το Deja Vu

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον αγώνα με την ΑΕΛ επαναλήφθηκαν αρκετά γεγονότα της προηγούμενης αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Αγρίνιο. Ίδιος διαιτητής (Φωτιάς), ίδιος σπίκερ (Λυκουρόπουλος) και το κυριότερο ίδιο σκορ (2-2). Με τον Μπαΐροβιτς να πετυχαίνει και στα δυο ματς το δεύτερο γκολ των καναρινιών.

Ας γίνει λοιπόν και ένα ακόμα Deja Vu την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ότι πέρσι τον Δεκέμβριο που ο Παναιτωλικός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σ’ αυτό το γήπεδο με 2-1. Ή στη χειρότερη να συνεχίσει το αήττητο που έχει εκεί σε αγώνες Super League με τον Άρη. Πέραν του περσινού θριάμβου, έχει παίξει τον Δεκέμβριο του 2011 (0-0) και τον Σεπτέμβριο του 2013 (0-0).

Πέρα από θετικά αποτελέσματα για τον Παναιτωλικό υπάρχουν και άλλες παραδόσεις. Και στα τρία ματς ο Άρης είχε δοκάρι στο α’ ημίχρονο. Στα δύο απ’ αυτά οι γηπεδούχοι είχαν αποβολή και ταυτόχρονα ο Παναιτωλικός έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Το 2011 ο Κουτρομάνος (χιαστό), πέρσι ο Καμαρά (επιγονατίδα) και έμειναν για περισσότερο από ένα χρόνο εκτός δράσης. Το τελευταίο σκέλος είναι το μόνο απευκταίο…

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1278 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.