Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  2:56 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 18:06

Επίσκεψη στο Δήμο Θέρμου πραγματοποίησε σήμερα ο Αστυνομικός Περιφερειακός Διευθυντής Υποστράτηγος κ. Νικόλαος Σπανουδάκης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επίσκεψη στο Δήμο Θέρμου πραγματοποίησε σήμερα 23/10/2019 ο Αστυνομικός Περιφερειακός Διευθυντής Υποστράτηγος κ. Νικόλαος Σπανουδάκης. Τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή συνόδευαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Πετσίνης και ο Διοικητής Θέρμου του Α.Τ κ. Πέτρος Δούκας.  

Η συνάντηση έγινε στο Δημαρχείο Θέρμου και υπήρξε ανταλλαγή απόψεων με το Δήμαρχο Θέρμου για θέματα ασφαλείας των πολιτών της περιοχής , ενώ ο κ. Σπανουδάκης εξέφρασε το θαυμασμό του για τις κτιριακές υποδομές του ΑΤ Θέρμου και το Μουσείο Αστυνομικής Ιστορίας.  

Στον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ο Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας δώρισε τρίτομο Πρακτικών Συνεδρίου Τοπικής Ιστορίας Τριχωνίας και Ναυπακτίας.  

Τέλος παρατέθηκε γεύμα από το Δήμο Θέρμου προς τιμήν των προσκεκλημένων.  

Διαβάστηκε 945 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.