Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:08 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 17:49

Έκκληση δασκάλων σε βοήθεια για μαθήτρια με νεοπλασία σε χωριό του Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έκκληση σε όλους τους δασκάλους που μπορούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο απηύθυνε με έγγραφο του προς όλα τα μέλη του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου – Θέρμου. Αφορά μαθήτρια σε χωριό του Δήμου Αγρινίου που διαγνώστηκε πρόσφατα με νεοπλασία (κακοήθη όγκο) στον εγκέφαλο.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου – Θέρμου με αυτό το έγγραφο ενημερώνει τα μέλη του για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένεια της μαθήτριας δημοτικού σχολείου σε χωριό του Δήμου Αγρινίου, μετά τη διάγνωση της ασθένειας. Το κορίτσι έχει μεταφερθεί για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού».

«Επειδή υπάρχουν άμεσες οικονομικές ανάγκες για την οικογένεια, ο σύλλογός μας, στο πλαίσιο της ανθρώπινης ευαισθησίας και αλληλεγγύης, καλεί όλους τους συναδέλφους που δύνανται να συνδράμουν ώστε να στηριχθεί η άτυχη μαθήτρια» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συλλόγου.

Σημειώνεται ότι το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί σε κάθε σχολική μονάδα της περιοχής, θα παραδίδεται από τον Διευθυντή ή προϊστάμενο του σχολείου στον Πρόεδρο ή στον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου – Θέρμου, έπειτα από συνεννόηση.

Περισσότερες πληροφορίες:

Ηλίας Παπαχρήστος – τηλ. 6947770912
Σπυρίδων Ιωάννου – τηλ. 6939343917

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 805 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.