Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:27 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 17:46

Υπ. Υγείας: Παράταση 4.000 συμβάσεων κοινωφελούς εργασίας μέσω ΟΑΕΔ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την παράταση των συμβάσεων 4.000 εργαζομένων στα νοσοκομεία όλης της χώρας εξασφάλισε το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με τον αρμόδιο υφυπουργό, Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο οποίος ουσιαστικά επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr, για την παράταση του συγκεκριμένου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Όπως δήλωσε ο κ. Κοντοζαμάνης, σε αυτό συνετέλεσαν το υπουργείο Εργασίας και ο ΟΑΕΔ, αφού και οι εργαζόμενοι προέρχονται από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του Οργανισμού. «Το Υπουργείο Υγείας εξασφάλισε τη συνέχιση των συμβάσεων 4.000 εργαζομένων στα νοσοκομεία όλης της χώρας. Σε αυτό συνετέλεσε το Υπουργείο Εργασίας και ο ΟΑΕΔ, μιας και οι εργαζόμενοι προέρχονται από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του Οργανισμού.

Στόχος του Υπουργείου Υγείας είναι να καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες του Ε.Σ.Υ. σε ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου κάθε πολίτης να έχει πρόσβαση σε ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας».

Πηγή: aftodioikisi.gr

Διαβάστηκε 2509 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία