Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:19 πμ
 
wm small
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 10:11

Βρίσκουν γκολ Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επαναρχίζει το Τσάμπιονς Λιγκ και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, ειδικά εάν σκεφθεί κανείς πως ομάδες όπως η Ρεάλ και η Τότεναμ δεν έχουν ακόμη κερδίσει στην διοργάνωση. Αγωνίζεται και ο Ολυμπιακός απόψε, ενώ από τα ματς των 19:55 ξεχωρίζει το Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν. Τι κρατάμε όμως;

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου

Από νίκη σε νίκη βαδίζει στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, όμως στην Ευρώπη ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει επικίνδυνα. Η ήττα στο Βελιγράδι έχει δυσκολέψει αρκετά ακόμη και την υπόθεση τρίτης θέσης, έχοντας πλέον και την απουσία του Βαλμπουένα να διαχειριστεί. Από την άλλη, η Μπάγερν Μονάχου προκάλεσε τον απόλυτο... τρόμο στο Λονδίνο, επικρατώντας με 7-2 (!) της Τότεναμ. Δέχεται γκολ όμως με αρκετή ευκολία φέτος και εκεί είναι που θα ποντάρουν οι “Ερυθρόλευκοι”. Το G/G είναι κάτι παραπάνω από λογικό.

Τότεναμ – Ερυθρός Αστέρας

Ένα άτυπο ξέσπασμα μετά το εφιάλτη της επτάρας της περασμένης αγωνιστικής θα επιδιώξει απόψε η Τότεναμ. Δεν είναι μόνο η ήττα από την Μπάγερν, αλλά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Φήμες θέλουν τον κόουτς Ποκετίνο να είναι προς την έξοδο. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει αποκτήσει προβάδισμα για την τρίτη θέση και σήμερα θέλει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για θετικό αποτέλεσμα. Δύσκολο το έργο του, έχει ενδιαφέρον ο άσσος των Λονδρέζων σε συνδυασμό με το Over 2,5.

μάθε περισσότερα για τις στοιχηματικές εταιρίες στην ελλάδα στο bet–hoven.net

Διαβάστηκε 1190 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.