Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 12:14

Και οι οικοδόμοι στο συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου την Πέμπτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνάδελφοι, η Διοίκηση του Σωματείου μας σας καλεί να πάρετε μέρος στο συλλαλητήριο που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου την ΠΕΜΠΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ στην κεντρική πλατεία  ώρα 7 μ.μ. στο Αγρίνιο, ενάντια στο αντεργατικό – αντιλαϊκό νομοσχέδιο  της κυβέρνησης  που μας  πάει πολλές δεκαετίες πίσω,  για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του Μ. Κεφαλαίο.

Παλεύουμε ενάντια στο νομοσχέδιο που οδηγεί στην ουσιαστική κατάργηση  των Συλλογικών Συμβάσεων , στο ασφυκτικό περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης  και   ανατρέπει  ότι απέμεινε από δικαιώματα των εργαζομένων  του κλάδου και γενικότερα, που κατακτήθηκαν με θυσίες  και αίμα .

Η κυβέρνηση της Ν. Δημοκρατίας , όπως και οι προηγούμενες , ακολουθούν πιστά τις εντολές της Ε.Ε. , του ΣΕΒ και των τραπεζιτών σε βάρος της εργατικής τάξης  και της λαϊκής οικογένειας , στο όνομα της ανάπτυξης που είναι προς τα  δικά τους συμφέροντα.

Καλούμε τους εργαζόμενους στις οικοδομές και τις κατασκευές να δώσουμε  μια ακόμα φορά απάντηση , παίρνοντας μέρος στο συλλαλητήριο του Ε.Κ.Α. την Πέμπτη  24 Οκτώβρη  στις 7 το βράδυ στην κεντρική πλατεία. 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 732 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.