Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 10:22

Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η σύσταση της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και η εκλογή Εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε), θα απασχολήσουν μεταξύ άλλων, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας.

Το Σώμα συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 15.00, στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 32 & Αμερικής) στην Πάτρα.

Πρόσκληση και θέματα

Καλείστε όπως προσέλθετε στην 12η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβούλιου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής) την 21η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρ.168 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/07.06.2010) όπως αντικαταστάθηκε και ισχύει, για τη συζήτηση  και λήψη αποφάσεων των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

 

Συζήτηση της υπ. αριθ. 21/2019 Επερώτησης του Επικεφαλής  της Παράταξης «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» κ. Κων/νου Παπακωνσταντίνου με απάντηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας κ. Λάμπρο Δημητρογιάννη σχετικά με το Περιφερειακό Σχέδιο Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή για τη Δυτική Ελλάδα.

 

 

ΘΕΜΑ 1ο

:

Σύσταση της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 

 

                      (εισηγητής : Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας

                                κ. Νεκτάριος Φαρμάκης)

ΘΕΜΑ 2ο

:

Εκλογή εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.).

 

 

                      (εισηγητής : Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας

                                κ. Νεκτάριος Φαρμάκης)

ΘΕΜΑ 3ο

:

Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Γενική Συνέλευση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Π.Δ.Ε., του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Π.Δ.Ε..

 

 

                (εισηγητής : Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης

                                κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος)

ΘΕΜΑ 4ο

:

Έγκριση πρόσληψης ιατρού εργασίας για το προσωπικό της έδρας και της Π.Ε. Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μέσω σύναψης σύμβασης παροχής υπηρεσιών διάρκειας δυο (2) ετών, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης με πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και δαπάνης έως του ποσού των 14.000,00€.

 

 

                         (εισηγητής : Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής

                                               Πολιτικής & Διοίκησης

                                                   κ. Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος)

ΘΕΜΑ 5ο

:

Ορισμός εκπροσώπων (τακτικού και αναπληρωτή) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Δ.Σ της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ».

 

 

         (εισηγητής : Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας

                                   κ. Βασίλειος Γιαννόπουλος)

ΘΕΜΑ 6ο

 

Ορισμός Εκπροσώπων (τακτικού και αναπληρωτή) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης Σύμβασης για την πράξη «Αποκατάσταση και Αναβάθμιση Μουσείου Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία».

 

 

         (εισηγητής : Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας

                                   κ. Βασίλειος Γιαννόπουλος)

 

ΘΕΜΑ 7ο

 

Ορισμός Εκπροσώπων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας με την επωνυμία ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΗΛΕΙΑΣ (ΥΔΡΗΛ) Α.Ε..

 

 

         (εισηγητής : Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας

                                   κ. Βασίλειος Γιαννόπουλος)

 

ΘΕΜΑ 8ο

 

Ορισμός Εκπροσώπων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Ύδρευσης Ν. Ηλείας Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας & Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 

 

         (εισηγητής : Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας

                                   κ. Βασίλειος Γιαννόπουλος)

 

ΘΕΜΑ 9ο

 

Συζήτηση-Ενημέρωση σχετικά με αιτήματα που υποβλήθηκαν από εργαζομένους σε προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στις υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων  Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς και σε υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων.

 

 

 

Διαβάστηκε 713 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.