Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:53 πμ
 
wm small
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 23:31

Τα κλικ του Παναιτωλικός-Λάρισα (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παναιτωλικός και ΑΕΛ σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες, αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2  , με τον Μάκη Χάβο να μην συνδυάζει την επιστροφή του στο Αγρίνιο με την πρώτη νίκη της ομάδας  στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αποπομπή του Λουίς Κάστρο και η επιστροφή του Μάκη Χάβου έπειτα από 4 και πλέον χρόνια στον Παναιτωλικό, δεν έφερε και την πολυπόθητη νίκη για τους Αγρινιώτες, με τον Μόρα να χαρίζει στην ΑΕΛ τον βαθμό της ισοπαλίας στο 81ο λεπτό.Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, ο Παναιτωλικός έκανε την ανατροπή, αλλά το ματς κόλλησε στο «χ».

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου προηγήθηκε στο 27′, όταν σε στημένη φάση, ο Μιχαήλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και ισοφάρισαν σε 1-1, επτά λεπτά αργότερα.

Σκόρερ ο Ντίας με κοντινό πλασέ, «κεραυνοβολώντας» τον Κρίστινσον. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες, σε ένα ματς μοιρασμένο, με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και ωραίο ρυθμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Μάκη Χάβου έκανε την πλήρη ανατροπή, με τον Μπαΐροβιτς, να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ ύστερα από ωραίο κοντρόλ και σουτ του επιθετικού των γηπεδούχων.

Εκεί που ο Παναιιτωλικός πίστεψε ότι θα πετύχαινε την πρώτη του νίκη, εμφανίστηκε ο Μόρας και χάλασε τη γιορτή. Ο πολύπειρος Έλληνας στόπερ εκμεταλλεύτηκε την ασταθή έξοδο του Γιαννακόπουλου και με κεφαλιά έγραψε το 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Σίενστεντ, Ταχάρ, Ντίας, Ντάλσιο (74’ Ρομάν), Αριγίμπι (55’ Ντουάρτε), Μοράρ (77’ Μπαϊροβιτς).

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μόρας, Μπέρτος, Στάνκοβιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς (68’ Φατιόν), Μιλοσάβλιεβιτς, Ουάρντα (90′ Ασούμπρε), Νούνιτς (46’ Ντάουντα).in.gr

Δείτε φωτορεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο και την εξέδρα:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1635 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.