Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:35 πμ
 
wm small
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 18:37

Αγρίνιο: «Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού» για δεύτερη χρονιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί, από το Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, για δεύτερη χρονιά το «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού», που αναφέρεται στην ιστορία της πόλης, στο πλαίσιο του διήμερου αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου, που έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο και την πόλη μας.

Οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο «Κυνήγι» αποτελούνται από άτομα ηλικίας άνω των 13 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο στις 11 το πρωί, από την πλατεία Δημοκρατίας, θα διεξαχθεί για τέταρτη φορά η εκδήλωση «Τρέχω, Βαδίζω, Ποδηλατώ στην πόλη μου» και οι μεγάλοι και μικροί συμμετέχοντες στον μικρό γύρο της πόλης τρέχοντας, βαδίζοντας ή ποδηλατώντας θα καλύψουν την καθορισμένη διαδρομή χωρίς χρονομέτρηση.

Στο μεταξύ απόψε, στις 20.30 έξω από το Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, αμέσως μετά την τελετή λήξης του παιχνιδιού «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού» και την βράβευση των νικητών, η οποία θα αρχίσει στις 19.30, θα γίνει μεγάλο street party με latin ρυθμούς και όχι μόνο, με φιλοξενούμενους τους εκρηκτικούς Cubaneros the Band, που θα έρθουν ειδικά για αυτή την εκδήλωση, με ένα μουσικό πρόγραμμα για να διασκεδάσουν και να χορέψουν οι παίκτες του παιγνιδιού και όλοι, όσοι θέλουν να περάσουν ένα ευχάριστο Σαββατόβραδο.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1203 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.