Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:46 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 20:29

Αυτή είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο - Αποδείχθηκε βάση... μαθηματικών (βίντεο - φώτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την μία έχεις την Bella Hadid. Μία από τις, αδιαμφισβήτητα, ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο. 

Είναι η μικρότερη αδερφή της Gigi που μετά από μία σέξι εμφάνιση στις Κάννες, κατάφερε να απασχολήσει όλο τον πλανήτη με την ομορφιά της. Από την άλλη έχεις τον αριθμό Φ. 

Αυτόν που σύμφωνα με τον Πυθαγόρα όλα τα πράγματα στο σύμπαν μεγαλώνουν με μαθηματική ακρίβεια και έχουν ακριβή συμμετρία. Όπως για παράδειγμα τα πέταλα των λουλουδιών και η απόστασή τους από τον μίσχο. 

Το απέδειξε με την μαθηματική του πρόοδο ο Ιταλός μαθηματικός Leonardo Fibonacci ο οποίος βρήκε ότι το κλειδί της ομορφιάς είναι η αναλογία 1 προς 1,618. Αυτός είναι ο χρυσός αριθμός Φ.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ο πλαστικός χειρουργός Dr. Julian De Silva από το Λονδίνο ανέφερε στη New York Post πως η Bella Hadid έχει την τέλεια συμμετρία στο σώμα της, έχοντας απόκλιση μόλις 0,3% από το άριστο. 

Στη δεύτερη θέση έρχεται η Beyonce με σκορ 92,44% και η Amber Heard με 91,64%.

Περιέργως, η Gigi Hadid δεν κατάφερε να μπει στο Top 10 της τέλειας συμμετρίας.

Το ότι οι αρχαίοι Έλληνες κατασκεύαζαν γλυπτά και ναούς με βάση τον Χρυσό Αριθμό Φ, είναι μία καλή απόδειξη για το πως τα μνημεία τους άντεξαν στο χρόνο. Ακόμη και στους πίνακες όπως στη Mona Lisa του Da Vinci.

Ο ζωγράφος σχεδίασε έτσι το πρόσωπο της ώστε να χωράει τέλεια σε ένα χρυσό ορθογώνιο και δόμησε τον υπόλοιπο πίνακα γύρω από το πρόσωπο χωρίζοντας τον επίσης σε χρυσά ορθογώνια.

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 5269 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.