Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 12:12

Αγρίνιο: Ενημέρωση πολιτών για δράσεις ανακύκλωσης την Κυριακή 20/10/2019 στην Πλατεία Δημοκρατίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της αθλητικής εκδήλωσης «Τρέχω, Βαδίζω, Ποδηλατώ στην πόλη μου» θα λειτουργήσει, στην πλατεία Δημοκρατίας, περίπτερο του Δήμου Αγρινίου όπου οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται για δράσεις ανακύκλωσης.

Η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αγρινίου θα μοιράζει ενημερωτικά φυλλάδια, τσάντες ανακύκλωσης και  διαφημιστικό υλικό από τις 11.00 π.μ.

Ό Αντιδήμαρχος Χρήστος Γκούντας  επισημαίνει την ανάγκη εκπαίδευσης των πολιτών για την αξία της ανακύκλωσης: «Ο Δήμος Αγρινίου κάνει μεγάλη προσπάθεια στην κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης. Μαθαίνουμε τα παιδιά μας πως γίνεται η  ανακύκλωση, δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία στα σκουπίδια. Η διαχείριση των απορριμμάτων είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης. Η σύγχρονη αντίληψη για την περιβαλλοντικά φιλική διαχείριση τους στηρίζεται στην ανακύκλωση με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας. Εξοικονομούμε φυσικούς πόρους προσφέροντας στην οικονομία».

Διαβάστηκε 907 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.