Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:35 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 18:43

Πρωταθληματικός αγώνας AUTO – MOTO στο Αγρίνιο – Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ (Παρ 15 - Σαβ 17/11/2019)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ύστερα από προτροπή των οδηγών και με την βοήθεια του συλλόγου ΑΣΗ – Proaction Motorsport Event και της Ομοσπονδίας μας ΟΜΑΕ ο τελευταίος πρωταθληματικός αγώνας AUTO – MOTO θα γίνει στις 15/16/17 Νοεμβρίου και τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί και η προπώληση των εισιτηρίων έτσι ώστε όλοι να προμηθευτούν, με σκοπό για όσους έρθουν στον αγώνα να είναι πιο γρήγορη η διέλευση τους στον χώρο της πίστας αλλά και για κάποιους άλλους που πιθανόν θα ήθελαν να βοηθήσουν αλλά αδυνατούν να έρθουν.

Μακάρι η αγάπη μας για το σπορ μας να μπορέσει να οδηγήσει ακόμη πιο γρήγορα αυτό το αγγελούδι στην Βοστόνη. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε και εμείς να συμβάλουμε σε όλο αυτό το εγχείρημα

Υ.Γ.: σε περίπτωση που μέχρι την ημερομηνία που θα διεξαχθεί ο αγώνας έχουν συγκεντρωθεί τα χρήματα το ποσό που θα έχουμε συγκεντρώσει θα διατεθεί στο Ίδρυμα Η Θεοτόκος (ίδρυμα προστασίας απροσάρμοστων).

Διαβάστηκε 1444 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.