Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:36 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 17:34

Eορτασμός της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ (WORLD FOOD DAY) απο το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "ΣΥΓΧΡΟΝΟ"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΣΥΓΧΡΟΝΟ παραμένοντας πιστό στις αρχές: ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΓΓΛΙΚΑ – ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΖΩ ΣΩΣΤΑ (ΓΛΩΣΣΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΥΓΕΙΑ) διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον εορτασμό της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ (WORLD FOOD DAY).

Οι μαθητές του σχολείου μας είχαν τη χαρά να βιώσουν τη δημιουργία του δικού τους λαχανόκηπου και να προετοιμάσουν μόνοι υγιεινά σνακς.

Ιδιαίτερη τιμή ήταν για όλους μας η παρουσία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Joan Roman, Crespo Kamara και της Κοινωνικής λειτουργού Pernilla Haestad Kamara.

Τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους και να ενημερωθούν για τη σπουδαιότητα της υγιεινής διατροφής και άθλησης που πρέπει να ξεκινούν από τις μικρές ηλικίες.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Καμαρά στον τρόπο ζωής των παιδιών στις χώρες της Αφρικής και πιο συγκεκριμένα στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Στη διάρκεια της δίωρης εκδήλωσής μας οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες μαζί με τους καλεσμένους μας και σίγουρα τα οφέλη μιας τέτοιας εμπειρίας υπήρξαν, κατά κοινή ομολογία, πολλαπλά.

Διαβάστηκε 866 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.