Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 18:45

ΟΠΕΚΑ: Η 28η Οκτωβρίου φέρνει νωρίτερα την πληρωμή του ΚΕΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ειδικότερα κλείδωσε η ημερομηνία πληρωμής του ΚΕΑ απο τον ΟΠΕΚΑ η οποία θα είναι στις 25 Οκτωβρίου λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου και θα καταβληθούν τα χρήματα στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 30 Σεπτεμβρίου.

Το ΚΕΑ θα πιστωθεί στους λογαριασμούς και την προπληρωμένη κάρτα των δικαιούχων απο τον ΟΠΕΚΑ για τις αιτήσεις που εγκρίθηκαν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Να σημειωθεί ότι η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου του ΚΕΑ μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

dikaiologitika.gr

Διαβάστηκε 824 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.