Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:19 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 18:38

Επίδειξη καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης στο Θέρμο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς, σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10:00 – 13:00, ο Δήμος Θέρμου και το Κέντρο Κοινότητας σε συνεργασία με διασώστες του ΕΚΑΒ Αγρινίου πραγματοποίησαν επίδειξη καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης στην πλατεία Νικολίτσα , στο Θέρμο.

Η εκδήλωση απευθυνόταν σε όλους τους δημότες και είχε ως σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση τους σε θέματα που σχετίζονται με την επανεκκίνηση καρδίας. Επιπλέον διατέθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Θέρμου, κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας αναφερόμενος στην σημαντικότητα της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών στο συγκεκριμένο θέμα και γενικότερα σε θέματα υγείας.

Ακολούθησε επίδειξη από την κυρία Θεοδώρα Τσιόλη πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια του ΕΚΑΒ Αγρινίου και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αναζωογόνησης και από τους διασώστες του ΕΚΑΒ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 887 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.