Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 12:32

Δήμος Ναυπακτίας: Ευχαριστίες για την 448η Επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Βασίλης Γκίζας: «Όλοι μαζί, με τη συμμετοχή, τη στήριξη και την προσφορά μας, προάγουμε την ιστορία και τον πολιτισμό μας»

Με την ολοκλήρωση των επετειακών εκδηλώσεων της 448ης Επετείου της ιστορικής Ναυμαχίας της Ναυπάκτου, ο Δήμος Ναυπακτίας και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Γκίζας, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους και αποδίδουν τα συγχαρητήριά τους στο σύνολο των συντελεστών, των φορέων, των χορηγών, των ομάδων, των εθελοντών και των πολιτών που είτε έλαβαν μέρος είτε στήριξαν τις εκδηλώσεις ορμώμενοι από την αγάπη για τον τόπο τους και τη διάθεσή τους για προσφορά.

Πιο συγκεκριμένα, αποδίδονται ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν εντατικά αποδίδοντας ένα άρτια καλλιτεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα κατά την ημέρα της Αναπαράστασης της Ναυμαχίας, στους χορηγούς: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ, Εκπαιδευτήρια Πάνου, Κτήμα Ορφανός και Siba Sports, στο σύνολο των τοπικών και περιφερειακών μέσων ενημέρωσης για την κάλυψη, προώθηση και προβολή των επετειακών εκδηλώσεων και στους Media Sponsors: ΕΡΤ, ΕΡΤ3 και ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, στο Σύλλογο «Ναύπακτος. Πολιτιστικές Διαδρομές», στο Σύνδεσμο Φιλολόγων Ναυπακτίας, στην Παπαχαραλάμπειο Φιλαρμονική Ναυπάκτου, στη Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου και την Πρόεδρό της και συνεργάτιδα του Δήμου κ. Άννα Παπαγεωργίου, στη Φιλαρμονική Εταιρεία «Μάντζαρος», στο Σκακιστικό Όμιλο Ναυπάκτου «Έπαχτος», στην Περιβαλλοντική Οργάνωση «Πράσινο+Μπλε», στην Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, στον ΑΣ Πέλοπας, στους Archery Hellas, στο Άγημα ιστορικής αναβίωσης Morriones Hendidos, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών, στη Χορευτική Ομάδα «Τεχνουργείον», στη Σχολή Χορού Μάρθας Καραλή, στο Σύλλογο ΝΑΧΟΦΕΠ «ΝΑΥΣ», στο Σύλλογο ΑΠΧΟΝ «Ανεμογιάννης», στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης «Αλεξία Παληού», στους επαγγελματίες της πόλης, στη σχολική κοινότητα, στο Δίκτυο Πόλεων «Δρόμοι του Lepanto», στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας-Λευκάδος, στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου, στη Δημοτική Κοινότητα Ναυπάκτου, στο Ίδρυμα Δημητρίου και Αίγλης Μπότσαρη, στους εργαζόμενους του Δήμου Ναυπακτίας και ιδιαίτερα των Τμημάτων Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους κ. Ντίνο Τσουκαλά και κ.Θωμά Κοτρωνιά, στις εργαζόμενες του Γραφείου Δημάρχου και φυσικά στους χιλιάδες πολίτες και επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις και την Αναπαράσταση το βράδυ της 12ης Οκτωβρίου 2019. 

Σημαντική ήταν η συμβολή και των Σωμάτων Ασφαλείας και συγκεκριμένα του δυναμικού του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, του Τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπάκτου και το Λιμενικό Σώμα Ναυπάκτου.

Θερμές ευχαριστίες αποδίδονται στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεο και τους σεβαστούς πατέρες τις Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου για τη στήριξη και παρουσία τους ιδίως κατά την ημέρα της επίσημης επίσκεψης της ΑΕ του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου.  Όπως επίσης και στο σύνολο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας, των δημοτικών παρατάξεων και των επικεφαλής τους, που ενέκριναν ομόφωνα τις εκδηλώσεις και τις υποστήριξαν με την παρουσία τους.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους εθελοντές και την Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Ναυπακτίας που ακούραστα συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να συντονιστούν και να παρουσιαστούν εκδηλώσεις ποιότητος, με αποκορύφωμα την Αναπαράσταση της Ναυμαχίας στο Ενετικό Λιμάνι. Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε ως Δήμος και ευχαριστώ προσωπικά όλους και, ειδικώς τη νεολαία του τόπου μας, που δαπάνησαν εθελοντικά το χρόνο τους ώστε να συμμετέχουν λιγότερο ή περισσότερο στις εκδηλώσεις της 448ης Επετείου της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου.  Ο εθελοντισμός ως ηθική αξία οικειοθελούς προσφοράς αποτελεί μέρος της σύγχρονης πραγματικότητας στις εξελιγμένες κοινωνίες.  Οι εκδηλώσεις της Ναυμαχίας κατέδειξαν περίτρανα ότι όλοι μαζί, με τη συμμετοχή, τη στήριξη και την προσφορά μας, προάγουμε την ιστορία και τον πολιτισμό μας χτίζοντας το ισχυρό πλεονέκτημά μας, που δεν είναι άλλο από το τουριστικό μας προϊόν.  Η Ναυπακτία, με οδηγό την εξωστρέφεια για την περαιτέρω ανάδειξη, προώθηση και χρονική επέκταση των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Ναυμαχίας σε συνεργασία με φορείς, πολίτες και μαθητική κοινότητα, μπορεί να διαγράψει μια φιλόδοξη πορεία στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, της χώρας, αλλά  και της Ευρώπης.  Στόχευσή μας είναι άμεσα να ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε για την 449η Επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου».

Διαβάστηκε 820 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.