Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 12:29

Νικητής στην επαγγελματική διοργάνωση πυγμαχίας Face Off ο Καραδημας Παντελής του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην επαγγελματική διοργάνωση πυγμαχίας Face Off συμμετείχε ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με δύο αθλητές κατακτώντας μια νίκη με τεχνικό νοκ άουτ και μια οριακή ήττα. Νίκη με με τεχνικό νοκ άουτ στον 1ο γύρο κατάφερε να κάνει ο Καραδημας Παντελής στα βαριά κιλά στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα πυγμαχίας.  Ο Παντελής μετά την άψογη προετοιμασία με τον προπονητή του Κακαρελη Νίκο και την καλή τακτική κατάφερε από το 1ο δευτερόλεπτο να γίνει κυρίαρχος του παιχνιδιού και να κερδίσει στον 1ο γύρο με τεχνικό νοκ άουτ, παίζοντας εξαιρετικά σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της διοργάνωσης . 

Με οριακή ήττα με πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο δεύτερος αθλητής του συλλόγου ο Σαμιωτης Άλκης απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο παίζοντας εντυπωσιακά. Οι δύο αθλητές του συλλόγου έδειξαν εξαιρετικό επίπεδο τεχνικά σε μια διοργάνωση όπου συμμετείχαν πολύ καλοί σύλλογοι.  Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ήταν και ο μοναδικός εκπρόσωπος από την πόλη μας ,δείχνοντας την σωστή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή του συλλόγου βγάζοντας πολλούς πρωταθλητές όλα αυτά τα χρόνια.  

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή για τις διακρίσεις, όπως και τον προπονητή και συνεργάτη του συλλόγου Πάνου Μίλτο για την στήριξη του.

Διαβάστηκε 1693 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.