Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:51 πμ
 
wm small
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 20:35

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τις εργαζόμενες του Κοινωνικού Ιατρείου του δήμου Αγρινίου, που ανήκει στις δομές της Πρόνοιας, φάνηκε για μια ακόμη φορά την Παρασκευή το απόγευμα στην εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού.

Το πλήθος γυναικών που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα στην Παλιά Λαχαναγορά, ενημερώθηκε διεξοδικά από τις ομιλήτριες  Χ. Αλεξοπούλου, Ογκολόγο, Ακτινοθεραπευτή και Πόπη Τσουφλίδου Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια, ενώ στο τέλος των ομιλιών έθεσαν πολλές ερωτήσεις.

Πολύ υποστηρικτικός στις γυναίκες ήταν και ο αναπληρωτής δημάρχου και αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής που στην ομιλία του παρότρυνε τις γυναίκες να φροντίζουν τους εαυτούς τους για να είναι όμορφες και υγιείς σε κάθε ηλικία.

Συγκλονιστικά όμως ήταν και τα όσα είπε η εθελόντρια Μάργια Ανδρεά Αποστολοπούλου από το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, που έδωσε το παρόν και από την πλευρά της ζήτησε από τις παρευρισκόμενες να κάνουν συχνά προληπτικές εξετάσεις, ενώ έστειλε το δικό της μήνυμα ζωής ότι οι γυναίκες μπορούν να βγουν νικήτριες από τη νόσο.

Ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στον Καρκίνο του Μαστού και οι εκδηλώσεις από την Πρόνοια θα συνεχιστούν και στις 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη όπου εθελοντές, το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και η Πρόνοια θα μοιράσουν ενημερωτικό υλικό στους πολίτες.

Εφημερίδα «Συνείδηση» 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1212 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.