Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 18:11

Αγρίνιο: Και οι Αστυνομικοί δίπλα στον Παναγιώτη – Ραφαήλ – Η πρωτοβουλία που συγκίνησε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ευαισθησία και το κοινωνικό πρόσωπο επέδειξαν για ακόμα μια φορά οι ένστολο της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, καθώς προσέφεραν αυτοβούλως ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί χρήματα με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ. 

Η αυθόρμητη πρωτοβουλία έγινε στο πλαίσιο της χθεσινοβραδινής θεατρικής παράστασης » Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», του Αλέκου Σακελλάριου, από την θεατρική ομάδα των Αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, «ΘΕΑΤΡοPOLICE», στο στο ROYAL THEATRE στην Πάτρα.

cache_650x650_1_543649.jpg

Η είσοδος ήταν δωρεάν, ωστόσο μετά το τέλος της παράστασης, οι 300 και πλέον Αστυνομικοί που παρέστησαν στην εκδήλωση, αλλά και εκπρόσωποι φορέων και αρχών, προσέφεραν συμβολικά χρήματα.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, θα κατατεθεί παρουσία του πατέρα του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί με σκοπό το παιδί να μεταφερθεί στη βοστόνη για συγκεκριμένη θεραπεία.

tempo24.gr 

Διαβάστηκε 1910 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 20:56
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.