Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:38 μμ
 
wm small
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 17:53

Γιάννης Διαμαντάκος: «Μην ξεχνάμε τι λέγαμε για αυτή την ομάδα πριν ένα μήνα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιάννης Διαμαντάκος, ο αρχιτέκτονας της πορείας του Α.Ο.Αγρινίου όλα αυτά τα χρόνια μίλησε στο basket247.gr για το παιχνίδι της ομάδας του Αγρινίου στην Αθήνα κόντρα στην Δάφνη Δαφνίου που έφερε την 2η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Α2. Έδωσε τα συγχαρητήρια στους παίκτες του αλλά έκρουσε και τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της συνέχειας και ζήτησε απλά να μην ξεχνάνε κάποιοι τι λέγανε και τι απαιτήσεις είχαν από την ομάδα πριν 1 μήνα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Διαμαντάκου:

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια τους και την νίκη την χθεσινή. Η Δάφνη Δαφνίου είναι μια ομάδα που παίζει πάρα πολύ γρήγορα.

Πηγαίνει το παιχνίδι σε πολλές κατοχές και έχει αυτοματισμούς ιδιαίτερα στο man to man. Εμείς καταφέραμε με κάποιες σύνθετες άμυνες να περιορίσουμε την δράση τους και να φτάσουμε στην νίκη.Μια νίκη που επιβάλλεται να την διαχειριστούμε σωστά.

Δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει τι λέγαμε όλοι για αυτή την ομάδα πριν ένα μήνα.Οι παίκτες και στον αγώνα με το Ψυχικό στην πρεμιέρα και στον χθεσινό πραγματοποιούν πολλαπλές υπερβάσεις. Χρειάζεται ηρεμία και συγκέντρωση και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Επιβάλλεται να βελτιωθούμε γιατί παρά τις 2 νίκες είμαστε μακριά από αυτό που εγώ θα ήθελα να παίζουμε και αμυντικά και επιθετικά.

Να παραμείνουμε προσγειωμένοι όλοι εντός και εκτός ομάδας και να κατανοήσουμε πλήρως ότι η Α2 είναι ένα πρωτάθλημα τόσο δύσκολο και τόσο ανταγωνιστικό που σε 1 αγωνιστική όλα μπορούν να ανατραπούν.

Πλέον μετά από δυο νίκες στα δυο πρώτα παιχνίδια είναι αναγκαίο να καταλάβουν όλοι ότι οι ομάδες που θα έρχονται στο ΔΑΚ Αγρινίου θα είναι προετοιμασμένες και περισσότερο υποψιασμένες απο οτι ίσως ήταν οι αντίπαλοι μας τις 2 πρώτες αγωνιστικές».

basket247.gr – Μιχάλης Σταμουλάκης

Διαβάστηκε 1203 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.