Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  7:41 μμ
 
wm small
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 17:30

Συναντήσεις Εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Νικόλαου Κοροβέση με τους Αντιδημάρχους Τουρισμού Αιγιαλείας και Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συναντήσεις εργασίας πραγματοποίησε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης με τους Αντιδημάρχους Τουρισμού Αιγιαλείας και Αγρινίου, Στράτο Βαρδάκη και Σπύρο Φλώρο, αντίστοιχα.

Στις συναντήσεις συζητήθηκαν, η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2019 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη μεταξύ 8-10 Νοεμβρίου 2019, καθώς και οι δυνατότητες συνεργασίας της Περιφέρειας με τους Δήμους, ενόψει και του νέου σχεδίου προβολής που επεξεργάζεται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

«Η καλή και στενή συνεργασία των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης αποτελεί συστατικό στοιχείο της επιτυχίας του τόπου μας. Καθώς λοιπόν σχεδιάζουμε τη νέα στρατηγική προβολής και ανάδειξης της Δυτικής Ελλάδας θέλουμε τις προτάσεις και τις υποδείξεις των δήμων, προκειμένου το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες» δήλωσε ο κ. Κοροβέσης.

Σημειώνεται ότι στις συναντήσεις παραβρέθηκε και ο προϊστάμενος του Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής ΠΔΕ, Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης.

Διαβάστηκε 709 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.