Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:56 μμ
 
wm small
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 11:45

Γ.Ε.Α.: Διήμερο πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων το Σ/Κ 19-20/10/2019

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου διοργανώνει με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου ένα διήμερο πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, που έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο και την πόλη μας.

Το Σάββατο 19/10 θα γίνει για δεύτερη φορά στην πόλη το «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού», που αναφέρεται στην ιστορία της πόλης και την Κυριακή 20/10 θα γίνει για τέταρτη φορά η εκδήλωση «Τρέχω, Βαδίζω, Ποδηλατώ στην πόλη μου».

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο «Κυνήγι» θα αποτελούνται από άτομα ηλικίας άνω των 13 ετών και οι μεγάλοι και μικροί συμμετέχοντες στον μικρό γύρο της πόλης τρέχοντας, βαδίζοντας ή ποδηλατώντας θα καλύψουν την καθορισμένη διαδρομή χωρίς χρονομέτρηση.

Αναλυτικές πληροφορίες για τους κανονισμούς και τις δηλώσεις συμμετοχής είναι διαθέσιμες στο Παπαστράτειο Μέγαρο και στην ηλεκτρονική σελίδα της ΓΕΑ.

Ξεκινήστε να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή για να αθληθείτε και να γνωρίσετε την τοπική Ιστορία σε δύο εκδηλώσεις ξεχωριστές και διαφορετικές από τις άλλες. Η πόλη σας περιμένει…

Στο youtube το τρέιλερ του Κρυμμένου Θησαυρού και του Τρέχω Βαδίζω Ποδηλατώ.

 

Διαβάστηκε 2337 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 15:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.