Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 09:57

Αγρινιώτης και στο «κόκκινο ποτάμι»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Το Κόκκινο Ποτάμι» εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες την Κυριακή 06/10 και κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη βασίζεται στο οµότιτλο µυθιστόρηµα του Χάρη Τσιρκινίδη και ξεδιπλώνει τη ζωντανή µνήµη της Γενοκτονίας του ποντιακού Ελληνισµού. 

Πρόκειται για μια τηλεοπτική παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών που ταξίδεψε για γυρίσματα σε περισσότερες από 15 πόλεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Περιλαμβάνει ένα πολυπληθές καστ καταξιωμένων ηθοποιών και μάλιστα σε αυτό συμμετέχει και ένας Αγρινιώτης, ο ταλαντούχος Λάμπρος Κτεναβός στο ρόλο του φανατικού τούρκου Οσμάν.

Ο Λάμπρος Κτεναβός γεννήθηκε στο Αγρίνιο και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις,  έχει πάρει μέρος σε σημαντικές τηλεοπτικές δουλειές και στον κινηματογράφο εμφανίστηκε στο «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» του Γιάννη Σμαραγδή και το «Electra» του Πέτρου Σεβαστίκογλου.

Ο ίδιος σε κάθε συνέντευξη του δείχνει την αγάπη του για το Αγρίνιο αναφέροντας μάλιστα πως «η πρώτη φορά που μύρισα το θέατρο ήταν κάπου στην ηλικία των 10, όταν η αδερφή μου έπαιξε στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου στην ηλικία των 6 στο πλευρό της Άννας Φόνσου».

«Γεννήθηκα στο Αγρίνιο, μια πόλη που έχει κρατήσει τα ήθη και τα έθιμά της στο πέρασμα των χρόνων. Οι αναμνήσεις που έχω πολλές. Εικόνες από την παρέα ως μικροί εξερευνητές σε χωράφια και δασάκια, να προσπαθούμε να βρούμε θησαυρούς σε εγκαταλελειμμένες πολεμίστρες. Τα γέλια των παιδιών στο στενάκι κάτω από το φροντιστήριο, τα φλερτ και κανένα τσιγάρο στα κρυφά, τα φαγητά που έφτιαχνε το καλοκαίρι η μαμά και οι φωνές του μπαμπά για να τον βοηθήσουμε στις δουλειές», ανέφερε  χαρακτηριστικά ο ανερχόμενος ηθοποιός.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 3476 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.