Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  4:05 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 20:58

Λιμενικό: Λήγει η προθεσμία για τις 155 θέσεις λιμενοφυλάκων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λίγες ημέρες έχετε ακόμα προθεσμία να κάνετε αίτηση για τις θέσεις λιμενοφυλάκων. Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ και η προθεσμία λήγει 18 Οκτωβρίου.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/ Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής προκήρυξε διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή 155 συνολικά Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών – γυναικών), με εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Η προκήρυξη έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 32/30-08-2019, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) και αναρτηθεί στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Δι@ύγεια» (http://diavgeia.gov.gr) (ΑΔΑ: Ω1ΝΧ4653ΠΩ-ΦΓΘ), από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι.

aftodioikisi.gr

Διαβάστηκε 2790 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία