Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 21:51

Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου (ΓΕΑ): Ψήφισμα για τον θάνατο του Γεωργίου Πιστιόλα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, αμέσως όταν πληροφορήθηκε το θλιβερό άγγελμα του πρόωρου θανάτου του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΙΣΤΙΟΛΑ, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου εξήρε την προσωπικότητα του εκλιπόντος και ανέφερε ότι ο Γεώργιος Πιστιόλας διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γ.Ε.Α. επί σειρά ετών.

Κορυφαίο στέλεχος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου αντιπρόεδρος του συλλόγου και για μικρό χρονικό διάστημα πρόεδρος, ανήσυχος, δραστήριος, με πρωτοποριακές ιδέες στον πολιτισμό και αθλητισμό, έδωσε ώθηση στη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου και την υπηρέτησε με σθένος και πάθος για να πετύχουν οι σκοποί και οι επιδιώξεις της.

Το Συμβούλιο της Γ.Ε.Α. μετά την εισήγηση του Προέδρου της, εκφράζοντας τη θλίψη του και τον πόνο του για την απώλεια του Γεωργίου Πιστιόλα, εξέδωσε ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γ.Ε.Α. να παρακολουθήσει την εξόδιο ακολουθία.
Να κατατεθεί στη μνήμη του, αντί για στεφάνι, χρηματικό ποσό σε κοινωφελές Ίδρυμα της πόλης μας.
Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.
Αντίγραφο του παρόντος να επιδοθεί στην οικογένειά του.

Αγρίνιο, 11 Οκτωβρίου 2019

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                Ο Γενικός Γραμματέας

Χρήστος Θετάκης        Ανδρέας Μπρέσιακας

Διαβάστηκε 1113 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.