Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:08 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 17:27

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Marpessa

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι άτομα ζητούνται και που θα στείλετε βιογραφικό

Προσωπικό αναζητά το Ξενοδοχείο Marpessa στο Αγρίνιο και πιο συγκεκριμένα σερβιτόρους και receptionist.

Οι αγγελίες του Ξενοδοχείου:

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ μονάδα του Αγρινίου αναζητά έμπειρους συνεργάτες για την ειδικότητα του σερβιτόρου για πλήρη απασχόληση. Παρακαλώ στείλτε πλήρες βιογραφικό με φωτογραφία στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ μονάδα του Αγρινίου αναζητά έμπειρους συνεργάτες για την ειδικότητα του receptionist για πλήρη απασχόληση. Παρακαλώ στείλτε πλήρες βιογραφικό με φωτογραφία στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 3193 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία