Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  8:06 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 16:54

Συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στην Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την πρόθεσή του να προχωρήσει άμεσα το Master Plan του Λιμανιού Μεσολογγίου εξέφρασε κατά την διάρκεια συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κώστας Λύρος.

Ο κ. Κώστας Λύρος επεσήμανε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης πως η πρόοδος και η αποτελεσματικότητα κάθε σχεδιασμού είναι εφικτή με τον  «απεγκλωβισμό» από παθογένειες του παρελθόντος. Ο σχεδιασμός αυτός θα πρέπει να βασίζεται  σε νέα διαχειριστική αντίληψη, όπου η ισονομία και η διαφάνεια θα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία του. Ταυτόχρονα δε, προϋποθέτει συνεργασία και υποβολή προτάσεων προς την θετική κατεύθυνση, προκειμένου όλοι – επαγγελματίες, φορείς, τοπική κοινωνία – να συμβάλουν  στην υγιή ανάπτυξη ενός από τα πλέον δυναμικά σημεία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, όπως είναι ο λιμενικός του χώρος.

Διαβάστηκε 876 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.