Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 14:28

Συνάντηση του Δημάρχου Κώστα Λύρου με τον βουλευτή Αιτωλ/νίας Γ. Βαρεμένο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον Βουλευτή Αιτωλ/νίας Γιώργο Βαρεμένο συναντήθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, χθες Πέμπτη 10 Οκτωβρίου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του κ. Κώστα Λύρου προς όλους τους βουλευτές της Αιτωλ/νίας, με σκοπό την ενημέρωση για τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Βαρεμένος ενημερώθηκε σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα των αρχών του Οκτωβρίου, για την αναγκαιότητα δημιουργίας υποδομών αντιπλημμυρικής προστασίας, αλλά και για άλλα λειτουργικά ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Κατά την διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η καλή πρόθεση συνεργασίας, για την κοινή προώθηση και υποστήριξη των θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες.

Διαβάστηκε 806 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.