Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:58 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 13:29

Επικοινωνία Θ. Βασιλόπουλου με ΕΛΓΑ για την αποζημίωση των αγροτών της Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επικοινωνία με τον Προϊστάμενο του ΕΛΓΑ στο Αγρίνιο, Πάνο Παπαευθυμίου, είχε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, όπου συζητήθηκε το ζήτημα της αποζημίωσης των παραγωγών της Αιτωλοακαρνανίας που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία.

Όπως έγινε γνωστό, η καταγραφή των ζημιών ξεκίνησε και θα συνεχιστεί για τις επόμενες 15 ημέρες, ούτως ώστε να ακολουθήσουν επιτόπιοι έλεγχοι από τους ελεγκτές του ΕΛΓΑ και να ενεργοποιηθεί η διαδικασία των αποζημιώσεων, για την οποία ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε πως πρέπει να καταβληθεί το συντομότερο δυνατό.

«Η σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε καλλιέργειες ελαιόδεντρων και εσπεριδοειδών σε περιοχές του Μεσολογγίου, της Μακρυνείας, του Θέρμου και της Αμφιλοχίας. Είμαστε σε διαρκή επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και κυρίως με τον ΕΛΓΑ, καθώς θέλουμε την επίσπευση των διαδικασιών και την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων» δήλωσε ο κ. Βασιλόπουλος.

Διαβάστηκε 910 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.