Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:23 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 12:55

Στα… θρανία των Βρυξελλών ο Σπύρος Κωνσταντάρας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Πόλεων και Περιφερειών, στις Βρυξέλλες, προσκεκλημένος από την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, συμμετείχε ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας.

Η εκδήλωση «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Περιφερειών και των Πόλεων» είναι μια τετραήμερη εκδήλωση που διεξάγεται κάθε χρόνο στις Βρυξέλλες, κατά την οποία εκπρόσωποι περιφερειακών και τοπικών αρχών, εμπειρογνώμονες και πανεπιστημιακοί έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ορθές πρακτικές και τεχνογνωσία στον τομέα της περιφερειακής και αστικής ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών (ΕτΠ) και η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Πολεοδομικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΓΔ REGIO) διοργανώνουν από κοινού σειρά εργαστηρίων, που στην κοινοτική αργκό ονομάζονται «Πανεπιστήμιο» και τα οποία διευκολύνουν την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ πανεπιστημιακών και περιφερειακών και τοπικών εκπροσώπων, σχετικά με τα αποτελέσματα ερευνών, που αφορούν την περιφερειακή και την αστική ανάπτυξη και την πολιτική της ΕΕ για τη συνοχή.

«Οι κοινές παρεμβάσεις με άλλους δημάρχους ορεινών δήμων θα φέρουν θετικά και μετρήσιμα αποτελέσματα στην απορρόφηση κοινοτικών πόρων» δήλωσε ο Σπύρος Κωνσταντάρας.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 903 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.