Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:47 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 17:39

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: «Συμμετέχω και αλλάζω την πόλη μου»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την δυνατότητα  της διαδικτυακής υποβολής προτάσεων από τους πολίτες αναφορικά με το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος σε δήλωσή του αναφέρει:

Η διαδικασία εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας μεταξύ του Δήμου και της ανάδοχης εταιρίας βρίσκεται σε εξέλιξη. Ένα πλάνο που θα μας οδηγήσει με ασφάλεια στην εκπόνηση οριστικής κυκλοφοριακής μελέτης η οποία θα συνοδεύει την πόλη μας τα επόμενα χρόνια.

Είναι όμως ώρα οι δημότες, οι φορείς αλλά και συνολικά όλοι οι ενεργοί πολίτες,  να αναλάβουν δράση και να συμμετέχουν αποφασιστικά στην λήψη των αποφάσεων. Να σχεδιάσουν εκείνοι για εκείνους και όχι  η δημοτική αρχή ερήμην τους. Στο πλαίσιο αυτό τονίζω την ανάγκη να υπάρξει μαζική συμμετοχή στα επόμενα βήματα έως την ολοκλήρωση της  σχετικής μελέτης. Καλώ όλους τους ενεργούς πολίτες να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο και να υποβάλουν  τις προτάσεις τους  στους παρακάτω συνδέσμους διαβάζοντας προσεκτικά τις σχετικές  οδηγίες. Σύντομα θα υπάρχει νέα διαβούλευση με τη συμμετοχή όλων μας.

Συμμετέχω και αλλάζω την πόλη μου

https://forms.gle/FyCbw59YtqPctkAq7  

http://sbakmes.gr/

https://www.facebook.com/sbakmes/

Διαβάστηκε 821 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.